Sidebar

Šiaulių moterų „Lions“ klubas balandžio 5 dieną įteikė vienkartinę 1000 eurų stipendiją VU Šiaulių akademijos Muzikos pedagogikos trečio kurso studentei Dajanai Bacevičienei. Ši jau tradicija tapusi stipendija pavadinta olando, „Lions“ klubo nario ir rėmėjo Hermanno Hulsingo vardu. Ji kasmet skiriama pažangiausiam VU Šiaulių akademijos negalią turinčiam studentui.
 
Stipendijos įteikimo ceremonijos metu Šiaulių moterų „Lions“ klubo narės padėkojo D. Bacevičienei už ryžtą ir atkaklumą siekti akademinių tikslų bei linkėjo sėkmingo proceso moksluose siekiant karjeros aukštumų.
 
Studentę pasveikino ir VU Šiaulių akademijos direktorė prof. dr. Renata Bilbokaitė bei Muzikos pedagogikos programos dėstytojai doc. Gediminas Ramanauskas ir doc. dr. Vytautas Žalys.
„Tai labai talentinga studentė. Ji – aktyvi ir atsakinga asmenybė, visada stengiasi dalyvauti įvairiuose projektuose, papildomai dainuoja ir tobulinasi ansambliuose. Dajana yra atkakli ir ryžtinga studentė, kuri mokosi tik aukščiausiais balais. Labai ja didžiuojamės“, – gražių žodžių stipendiją gavusiai studentei negailėjo doc. Gediminas Ramanauskas.
 
Pati Dajana Bacevičienė sako, kad stipendijos skyrimas maloniai nustebino. Studentės teigimu, toks įvertinimas jai labai daug reiškia. „Džiaugiuosi šiuo įvertinimu, nes studijos reikalauja daug mano atsidavimo. Ypač sudėtingas buvo pandemijos laikotarpis, tačiau dėjau visas pastangas, kad iš studijų išsineščiau kuo didesnį žinių ir patirties bagažą. Studijuodama vadovaujuosi šūkiu: „Arba nieko, arba labai gerai“. Tai man padeda siekti gerų akademinių rezultatų, susidoroti su visais sunkumais“, – pasakojo D. Bacevičienė.
 
VU ŠA / Ingos Varanavičienės inf. ir Santos Jonuškės nuotr.
 

IMG 0277

 

IMG 0281

 

IMG 0262

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos