Sidebar

Kovo 22 d. bakalauro studijų programos Programų sistemos II kurso studentai vyko į pažintinę dalykinę praktiką AB „Šiaulių banke“, praktikai vadovavo banko IT tarnybos vadovo pavaduotojas Jonas Bartkus.
 
Praktikos metu studentai išsamiai supažindinti su įmonės informacinėmis sistemomis, jų struktūra ir valdymo ypatumais. Apibūdintos įvairių lygių IT darbuotojų darbo vietos, pagrindinės jų funkcijos. Trumpai supažindinta su  pagrindinėmis programinės įrangos funkcijomis, gedimų stebėjimo ir fiksavimo įranga bei reagavimo į juos sprendimus ir kt.
 
Vizito Šiaulių banke metu vyko ir diskusija dirbtinio intelekto panaudojimo galimybių aspektais, aktualiais įsidarbinimo, reikalingų žinių darbuotojams klausimais. Praktinės žinios buvo derinamos su studijų dalykų Programų sistemų projektavimas ir Programų sistemų reikalavimų specifikavimas turiniu.
 
VU ŠA Regionų plėtros instituto inf. ir nuotraukos
 
 
 

20230322 103934

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos