Sidebar

Tai – tarptautinė Erasmus+ Blended Intensive Programme REGIONAL RESEARCH METHODOLOGY AND ETHICS“ (REME!) – mišraus mobilumo intensyvi programa, suteikianti išskirtinę galimybę magistro studijų studentams plėtoti savo tarptautinio mokymosi kompetencijas ir regioninių tyrimų metodologijos žinias kartu su tarptautine studentų grupe.

Šios programos metu bus dirbama tiek auditorijose, tiek ir nuotoliniu būdu. Tarptautinė studentų grupė iš VU Šiaulių akademijos (Lietuvos), Latvijos universiteto (Latvijos) ir Pardubicių universiteto (Čekijos) 2023 m. rugsėjo 18-22 d. intensyviai studijuos Vilniaus universiteto Šiaulių akademijoje, o po to – tris savaites (2023 m. rugsėjo 25 d. – spalio 13 d.) susitiks su dėstytojais nuotoliniu būdu, atliks pavestas užduotis. Programoje dirbs tarptautinė dėstytojų komanda iš Lietuvos, Latvijos, Čekijos, Bulgarijos ir Jungtinės Karalystės. Pasibaigus programai sėkmingai įvykdę užduotis dalyviai gaus 3 kreditus, kurie bus įrašomi į jų diplomus. 

Jeigu susidomėjote ir Jūs - susisiekite su VU ŠA Regionų plėtros instituto docente dr. Vita Juknevičiene Norintys dalyvauti gali aplikuoti į programą iki  š. m. gegužės 20 d.

Daugiau informacijos apie programą čia: 

https://www.sa.vu.lt/en/news/1392-erasmus-blended-intensive-programme-regional-research-methodology-and-ethics-reme

VU ŠA / Vitos Juknevičienės inf.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos