Sidebar

Vasario 27 d. Vilniaus universiteto Šiaulių akademijoje (VU ŠA) vyko bendruomenei skirtas susitikimas. VU Šiaulių akademijos  direktorė, prof. dr. Renata Bilbokaitė sukvietė akademinę bendruomenę į susirinkimą, kurio metu pasidalino aktualia informacija, apie tai, kaip VU Šiaulių akademijai sekėsi užbaigti 2022 metus. Susitikimo metu aptarti praėjusių metų džiaugsmai, užklupę iššūkiai bei 2023 m. planai.
 
VU ŠA direktorė prof. dr. Renata Bilbokaitė susitikimo metu  pabrėžė, kad nors ir praėję metai buvo sunkūs ir kupini krizių – jas pavyko įveikti, o toms sritims, kurioms pristigo laiko – nutiesti puikūs pamatai padėsiantys pasitempti ir siekti užsibrėžtų tikslų ateinančiais metais.
 
„Kiekvienas iš jūsų esate VU ŠA akademinės šeimos narys. Kiekvienas iš jūsų savo sunkiu darbu, kuriate įstaigai pridėtinę vertę, kuri padeda bei skatina žengti pirmyn ir nepamesti mūsų visų bendro kelio. Šiandien noriu pasidžiaugti, kad praėjusius metus mums visiems kaip vieningai komandai pavyko užbaigti pakankamai neblogai. Susidūrėme su iššūkiais, kuriuos įveikėme arba dar tik įveiksime tolimoje ateityje dirbdami kartu. Dėkoju jums už jūsų darbą, kurį darote VU ŠA akademinės šeimos labui“ – mintimis dalijosi VU ŠA direktorė prof. dr. R. Bilbokaitė.
 
Susitikimo metu VU ŠA direktorė prof. dr. Renata Bilbokaitė pristatė studijų rezultatus ir  statistiką, vykusio priėmimo tendencijas,  apžvelgė VU ŠA mokslinės veiklos rodiklius. Buvo aptarta VU ŠA finansinė situacija, daugiausiai kaštų pareikalaujančios išlaidos bei to priežastys.
 
Akademinė bendruomenė buvo supažindinta su vykstančios renovacijos naujienomis bei sunkumais, aptarta VU ŠA bendrabučio gerinimo situacija.
 
VU ŠA direktorė prof. dr. Renata Bilbokaitė pasidžiaugė, kad praėjusiais metais gerokai išaugo VU ŠA paslaugomis besinaudojančių asmenų skaičius: aktyviai lankomasi organizuojamose konferencijose, seminaruose, paskaitose, renginiuose. Kur kas daugiau lankytojų sulaukia VU ŠA STEAM centras ir centro siūlomos veiklos bei VU ŠA Botanikos sodas.
 
Po pristatymo VU ŠA direktorė prof. dr. Renata Bilbokaitė bendravo su susirinkusiais bendruomenės nariais bei atsakė į rūpimus klausimus.   
 
VU ŠA inf. ir nuotr.
 

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos