Sidebar

2022 m. Gruodžio 16 d. Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos (VU ŠA) Regionų plėtros instituto Ekonomikos studijų programų bakalauro pirmo ir antro kurso, magistrantūros bei mainų studijų programų studentai kartu su prof. dr. Diana Cibulskiene, doc. dr. Lina Garšviene, doc. dr. Kristina Matuzevičiūte-Balčiūniene ir doc. dr. Dovile Rupliene lankėsi įmonėje UAB „Ernst & Young Baltic“ (EY) Vilniuje. EY yra viena didžiausių  profesinių paslaugų kompanijų, kurios filialai veikia visame pasaulyje.

VU ŠA studentai ir dėstytojai aplankė naują EY biurą, kuriame įmonė įsikūrė prieš du metus. Susitikimo metu kiekvieno įmonės skyriaus vadovas pristatė savo skyriaus veiklos specifiką, pasidalino, kokias savybes svarbu išsiugdyti apskaitos profesionalui, finansų specialistui ar verslo konsultantui, atsakė į studentų klausimus. Po pristatymų EY darbuotojai su studentais bendravo neformalioje aplinkoje prie kavos ar arbatos puodelio, pasidalino savo darbo dienos eiga.

Prof. dr. Diana Cibulskienė ir doc. dr. Lina Garšvienė su EY partneriu Andriumi Jūrele ir atrankų vadove Lietuvai Valdone Eidukoniene aptarė Šiaulių akademijos ir EY bendradarbiavimo gaires.

EY komandoje visame pasaulyje dirba daugiau kaip 350 000 specialistų, kurie teikia paslaugas ir konsultacijas verslo bei viešojo sektoriaus įmonių vadovams apskaitos, audito, strategijos formavimo ir mokesčių srityse, siekiant įveikti aktualius iššūkius ir vykdyti efektyvią veiklą. EY didelį dėmesį skiria savo paslaugų kokybei, investuoja į jaunųjų talentų ugdymą. 

Ekonomikos studijų programų studentai ir dėstytojos yra labai dėkingi EY komandai už įdomų ir turiningą praktinį vizitą EY biure Vilniuje, džiaugiasi ateities bendradarbiavimo galimybėmis ir laukia EY darbuotojų vizito Šiaulių akademijoje.

VU ŠA / Regionų plėtros instuto, EY nuotr.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos