Sidebar

Balandžio 12 d. Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos sporto salėje buvo triukšminga – kūno kultūros ir sporto pedagogikos studijų programos studentės Dominyka Kučinskaitė ir Augustė Vilimaitė, kartu su Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos dėstytoju lekt. Ryčiu Alūzu surengė nuotaikingą sporto dieną, į kurią aktyviai įsijungė IV kurso kūno kultūros ir sporto pedagogikos studijų programos ir užsienio studentai.

Sporto dienos organizatorės džiaugiasi, kad į popietę atėjo gausus būrys ne tik lietuvių, bet ir užsienio studentų: „Nutarėme artėjant studijų pabaigai linksmai ir aktyviai praleisti popietę ir taip palaikyti prie mūsų prisijungusius studentus iš Ukrainos. Manome, kad toks sporto dienos formatas pasiteisino ir visiems patiko“, – įspūdžiais dalijosi kūno kultūros ir sporto pedagogikos IV kurso studentės.

Sporto dienos renginyje studentai ne tik atliko mankštą, įvairius pratimus, bet ir žaidė futbolą. Apšilimą sporto dienoje vedė kūno kultūros ir sporto pedagogikos studijų programos IV kurso studentas Simas Grigalaitis. Rungtynėms teisėjavo kūno kultūros ir sporto pedagogikos studijų programos IV kurso studentas Povilas Mickevičius. 

Tokio tipo renginys organizuojamas jau ne pirmą kartą. Renginio organizatoriai ragina visus studentus nuolat sportuoti. Kad VU Šiaulių akademijos bendruomenė būtų sveika, kiekvieną antradienį sporto salėje galima dalyvauti sportiniuose užsiėmimuose, kuriuos nuotaikingai veda kūno kultūros ir sporto pedagogikos studijų programos IV kurso studentės Augustė Vilimaitė ir Dominyka Kučinskaitė.

Sportinių užsiėmimų metu galima sportuoti tai, kas labiausiai patinka – individualiai arba žaisti komandinius žaidimus: krepšinį, futbolą, tinklinį ir kt. „Norėtųsi, kad studentai būtų aktyvesni ir išnaudotų visas galimybes, kurias suteikia VU Šiaulių akademija“ , – sako renginio organizatorės Dominyka ir Augustė.

Sporto dienos renginio organizatoriai tikisi, kad atsiras studentų, kurie pratęs šią gražią tradiciją. Šiuo renginiu nėra siekiama aukštų sportinių rezultatų, pagrindinis tikslas – kad visiems būtų linksma ir įdomu“, – po renginio kalbėjo studentės.

Dalyvavusiems po rungtynių įteikti medaliai, Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos atributika. Apšilimą sporto dienoje vedė kūno kultūros studijų programos IV kurso studentas Simas Grigalaitis. Rungtynėms teisėjavo kūno kultūros studijų programos IV kurso studentas Povilas Mickevičius.

Po rungtynių įteikti medaliai, Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos dovanos.

VU ŠA inf. ir nuotr.

IMG 2500

IMG 2505

IMG 2512

IMG 2513

IMG 20220412 141031 01

fdfds

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos