Sidebar

Kovo 30 dieną įvyko VU Talentų vakaras, kuriame savo pasirodymais džiugino 18 atlikėjų, iš kurių – net trys VU Šiaulių akademijos studentai. Savo talentais su VU bendruomene dalinosi regionų plėtros ir valdymo studijų programos studentas iš Nigerijos Micheal Adente, muzikos pedegogikos studijų programos studentė Giedrė Krasauskaitė ir edukologijos mokslo krypties doktorantė Alma Laužonytė.

Komisijos sprendimu Talentų vakarą ir 400 eur. vertės prizą laimėjo VU Šiaulių akademijos doktorantė Alma Laužonytė.

Džiaugiamės, kad Talentų vakarą laimėjo VU Šiaulių akademijos doktorantė Alma Laužonytė, kuri publiką sužavėjo deklamuotomis eilėmis, o trečiąją vietą komisija skyrė saksofonu grojusiam regionų plėtros ir valdymo studijų programos studentui Micheal Adente.

„Dalyvavau šiame renginyje, nes man rūpėjo, kad būtent su poezija galėčiau pasibelsti į žiūrovų jausmus, o kartu įsitikinti, ar per mane sakoma poezija gali pasibelsti, ar turi poveikį. O tai, kad laimėjau yra labai malonu, labai įkvepia, motyvuoja toliau vystyti kūrybines veiklas. Kadangi VU Talentų vakare dalyvavau pirmą kartą, mane labai maloniai nustebino, kad šis renginys nėra konvejeris, o priešingai – rodomas dėmesys kiekvienam dalyviui, yra skiriama laiko komisijos pastebėjimams, pasiūlymams. Tikiuosi, jog šio Talentų vakaro tradicija tęsis, o VU bendruomenė drąsiai dalinsis savo turimais talentais. Ačiū už patirtį, už įvertinimą“, – savo įspūdžiais dalinosi Talentų vakaro laureatė.

Visus pasirodymus vertino kompetentinga komisija – legendinės roko grupės BIX lyderis ir muzikinio TV šou „X-Faktorius“ prodiuseris Saulius Urbonavičius – Samas, VU kamerinio orkestro meno vadovas ir dirigentas Modestas Jankūnas, o renginį šiais metais vedė dainininkė ir Lietuvos autorių teisių gynėjų asociacijos vadovė Raminta Naujanytė-Bjelle.

Įprastai lapkričio mėnesį vykdavęs renginys šiais metais įtrauktas į VU 443 gimtadienio renginių seriją.

Nuoširdžiai sveikiname studentus su puikiais pasirodymais!   

 

Vakaro akimirkas galite pažiūrėti čia.

Renginio įrašą galite rasti čia.

J. Auškelio nuotr.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos