Sidebar

Gegužės 2–6 dienomis Vilniaus universitete startavo jau bene tradicija tapusi paskaitų savaitė – „Studentas vienai dienai“, kurios metu būsimi studentai turi išskirtinę galimybę „pasimatuoti“ dominančias profesijas. Būtent šią savaitę VU Šiaulių akademijoje skaitomos gyvos ir nuotolinės paskaitos, kuriose gali dalyvauti visi norintys pažinti dominančias specialybes.

Užsiregistravusiems paskaitų dalyviams yra sudaryta galimybė kartu su esamais VU Šiaulių akademijos studentais lankytis paskaitose, suprasti, ką reiškia būti studentu lyderiaujančiame Lietuvos universitete, pažinti būsimus dėstytojus, užduoti jiems rūpimus klausimus, atrasti naujas disciplinas ir taip praturtinti savo žinias. O svarbiausia – įvertinti ir lengviau apsispręsti, ką nori studijuoti ir kodėl prasminga savo karjeros kelią pradėti Vilniaus universitete.

VU Šiaulių akademijos bendruomenė džiaugiasi, kad šis tęstinis renginys sulaukė tokio gausaus būrio susidomėjusių – daugiau nei 500 dalyvių, siekiančių atsakingai rinktis tolimesnį karjeros kelią. Taip pat nepamiršti ir mokytojai – kelios paskaitos skirtos ir pedagogų kompetencijų gerinimui.

Primename, kad registruotis į likusias laisvas vietas „Studento vienai dienai“ paskaitose galima ir dabar – registracija atvira visą parą iki paskaitos pradžios.

Registracija: https://bit.ly/3OPURZ1

VU ŠA inf.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos