Sidebar

Balandžio 28 d. Šiaulių miesto centriniame parke vyko Šiaulių sporto gimnazijos bei VU Šiaulių akademijos organizuojamas pavasario kroso čempionatas, kuris subūrė sveikos gyvensenos ir bėgimo entuziastus. Kroso varžybų tikslas – skatinti vaikų, paauglių ir jaunimo saviraišką per sportą, populiarinant aktyvaus laisvalaikio užsiėmimus gamtoje.

Renginio vedėja – VU Šiaulių akademijos Kūno kultūros ir sporto pedagogikos studijų programos studentė Lina Kirikliuk atidarė kroso čempionatą ir supažindino dalyvius su taisyklėmis. Sveikinimo žodį dalyviams ir žiūrovams tarė Šiaulių sporto gimnazijos direktorius Andrius Stočkus. Prieš prasidedant jauniausiųjų dalyvių bėgimui, VU Šiaulių akademijos Kūno kultūros ir sporto edukologijos studentė Živilė Martinkienė vaikams pravedė smagią mankštą.

Čempionate dalyvavo įvairių amžiaus kategorijų vaikai, paaugliai ir jaunimas iš skirtingų Šiaulių miesto mokyklų. Prie varžybų taip pat prisijungė ne tik VU Šiaulių akademijos Kūno kultūros ir sporto pedagogikos studentai, bet ir į Universitetą atvykę studentai iš Pakistano, Prancūzijos ir kt.

Kroso čempionate dalyviai pagal amžių buvo suskirstyti į kategorijas: mergaitės, jaunutės, jaunuolės, moterys, berniukai, jaunučiai, jauniai, jaunimas ir vyrai. Bėgikai turėjo įveikti skirtingo nuotolio distancijas – 500 ir 1000 metrų trasas, nusidriekusias per Šiaulių miesto centrinį parką. Kiekvienos amžiaus kategorijos pirmųjų trijų vietų laimėtojai buvo apdovanojami VU Šiaulių akademijos ir Šiaulių sporto gimnazijos įsteigtais prizais bei specialiais medaliais. Čempionatui teisėjavo vyr. teisėjas Mindaugas Malinauskas.

Nuoširdžiai dėkojame VU Šiaulių akademijos Kūno kultūros ir sporto pedagogikos dėstytojai lekt. Danguolei Razmaitei ir studentams, kurie prisidėjo prie šio puikaus renginio organizavimo.

Sveikiname dalyvius bei laimėtojus!

VU ŠA inf. ir nuotr.

IMG 2579

IMG 2563

IMG 2627

IMG 2698

IMG 2745

IMG 2751

Daugiau nuotraukų rasite VU Šiaulių akademijos feisbuko paskyroje.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos