Sidebar

Rugpjūčio 27-28 d. Vilniaus universiteto Studentų atstovybė Šiaulių akademijoje, artėjant mokslo metams, sukvietė pirmakursius į Balsių stovyklavietę, kurios metu būsimi studentai galėjo susipažinti ne tik su savo būsimais bendrakursiais, bet ir geriau pažinti Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos bendruomenę ir akademinę aplinką, drąsiau žengti savo pirmuosius žingsnius universitete.

Pirmo kurso studentų pasveikinti į Balsių stovyklavietę atvyko VU Šiaulių akademijos direktorė, prof. dr. Renata Bilbokaitė, po kurios sveikinimų buvo oficialiai atidaryta pirmakursių stovykla! Stovykloje taip pat, lankėsi ir būsimus studentus sveikino Vilniaus universiteto Studentų atstovybės prezidentė Neda Žutautaitė, kuri supažindino su Studentų atstovybės organizuojamomis veiklomis Vilniaus universitete. Prie gausaus būrio sveikinančiųjų prisijungė ir Vilniaus universiteto ESN prezidentas Artūras Maciunskas, kuris taip pat, pristatė ESN veiklą universitete ir studentų mainų programų galimybes.

Po svečių sveikinimų vyko linksmoji dalis – estafetės, pirmakursių talentų vakaras, kurio metu būsimi studentai galėjo pasidalinti savo slapčiausiais talentais ir gebėjimais.

Su pokalbiais ir dainomis prie laužo buvo užbaigta pirmoji stovyklos diena. Antrąją stovyklos dieną vyko refleksijos bei Vilniaus universiteto Studentų atstovybės Šiaulių akademijoje pristatymas.

  

VU ŠA SA inf. ir nuotr.

 

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos