Sidebar

Šiandien Vilniaus universiteto Šiaulių akademija sulaukė gimnazistų iš Klaipėdos Žaliakalnio gimnazijos. 
 Abiturientai susipažino su studijų galimybėmis, su akademijos direktore prof. dr. Renata Bilbokaite, direktorės pavaduotoja studijoms dr. Regina Karveliene, Edukologijos instituto direktore prof. dr. Daiva Malinauskiene, Regionų plėtros instituto direktore doc. dr. Lina Grašviene bei turėjo progą susipažinti su įvairių studijų programų studentais, išgirsti, kodėl jie pasirinko studijuoti būtent Vilniaus universitete Šiauliuose ir kokios studentų patirtys dabar. Nuoširdžiai dėkojame studentams už pasidalintą patirtį, mintis bei gražius žodžius, skirtus akademikams. 
 
Be to, viešnagės metu, mokiniai apsilankė ir susipažino su VU bibliotekos Šiaulių akademijos Informacijos centru, VU Šiaulių akademijos STEAM centro veikla bei kolektyvu. 
 
Džiaugiamės, kad sulaukiame tiek dėmesio ir gerų atsiliepimų ne tik iš Šiaulių, o ir vis daugiau iš kitų Lietuvos regionų mokyklų. Tai, kad atvykstate, domitės studijomis – pats geriausias VU Šiaulių akademijos įvertinimas.
 
Primename, kad VU Šiaulių akademijoje mielai priimame moksleivius iš visos Lietuvos, juos supažindiname su studijų galimybėmis, studijų aplinka bei kitomis veiklomis. Dėl vizito VU Šiaulių akademijoje galite kreitpis į rinkodaros apecialistę Santą Jonuškę el. p.  arba į komunikacijos specialistę Justiną Indulytę el. p. . O jei turi klausimų, susijusių su priėmimu, kviečiame konsultuotis su VU Šiaulių akademijos Studijų skyriumi: el. p. ,tel. nr. +370 41 595 755.
 
VU ŠA / Santos Jonuškės inf., Santos Jonuškės ir Akvilės Bušininkaitės nuotr.
 
IMG 0085
 

IMG 0112

 
 
IMG 0155
 
IMG 0165
 

IMG 0131

IMG 0136

IMG 0118

IMG 20220916 112332

IMG 20220916 113251

 

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos