Sidebar

Vilniaus universiteto Šiaulių akademija toliau tęsia vizitus į mokyklas! Spalio 13 dieną,  kartu su Vilniaus universitetu bei universiteto padalinių atstovais buvo aplankytos Šiaulių miesto Juliaus Janonio bei Didždvario gimnazijos. Apsilankymų gimnazijose tikslas – supažindinti moksleivius su Vilniaus universitetu bei jo padaliniais, siūlomomis studijų programomis bei studijų aplinka, padėti būsimiems studentams pasirenkant svajonių profesiją, atsakyti į  moksleiviams rūpimus klausimus.

Susitikimų su moksleiviais metu universiteto atstovai paruošė informatyvius pristatymus apie studijų aplinką bei studijų programas ir visas suteikiamas universiteto galimybes. Po pristatymų gimnazijose vyko studijų mugės, kurių metu moksleiviai turėjo galimybę individualiai  susitikti su universiteto padalinių atstovais ir išgirti gerąsias studentų patirtis iš pirmų lūpų, užduoti jiems rūpimus klausimus, pabendrauti.

Studijų mugės metu, Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos stende su moksleiviais bendravo bei patirtimi dalijosi VU Šiaulių akademijos direktorės pavaduotoja studijoms dr. Regina Karvelienė bei Edukologijos bei Regionų plėtros institutų įvairių kursų studentai.

Džiaugiamės, kad susitikimų su moksleiviais metu sulaukiame tiek dėmesio ir gerų atsiliepimų. Esame dėkingi Juliaus Janonio bei Didždvario gimnazijų administracijos atstovams už svetingą priėmimą vizitų metu bei užsimezgusias partnerystes.

Primename, kad VU Šiaulių akademiją mielai priimama moksleivius iš visos Lietuvos pažintiniams apsilankymams. Susitikimų metu supažindiname su studijų galimybėmis, studijų aplinka bei kitomis veiklomis. Dėl vizito VU Šiaulių akademijoje galite kreiptis į rinkodaros specialistę Santą Jonuškę el. p.   arba į komunikacijos specialistę Justiną Indulytę el. p.   . Jeigu turite klausimų, susijusių su priėmimu, kviečiame konsultuotis su VU Šiaulių akademijos Studijų skyriumi: el. p.  ,tel. nr. +370 41 595 755.

Daugiau informacijos apie vizitą gimnazijose Šiaulių televizijos reportaže.

 

VU ŠA, J. Indulytės inf. ir nuotr.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos