Sidebar

Spalio 25 d.  vienas iš UAB Cherry servers steigėjų, Marius Žalinauskas VU Šiaulių akademijos Programų sistemų studijų programos II kurso studentams skaitė pranešimą tema „Kokių žinių, kompetencijų ir gebėjimų reikia dirbant panašaus profilio kompanijose?“. 
 
Pranešėjas pasakojo studentams apie savo profesinį kelią, kuris prasidėjo studijomis buvusiame Šiaulių universitete (šiuo metu VU Šiaulių akademijoje) ir dar studijų metu speta įkurti įmone. 
 
M. Žalinauskas studentams patarė kaip studijų metais įgyti praktinių įgūdžių, kurie bus reikalingi tolesnei karjerai. Pranešėjas skatino būti ambicingais, domėtis įvairių veiklų sritimis, pateikė pavyzdį, jog kiekvienas programuotojas gali sukurti pvz., programą buhalterinei apskaitai vykdyti, tačiau tik išmanantis finansinius procesus programuotojas sukurs ją tokią, kurios reikia tinkamai vertinti ir valdyti finansus įmonėje. 
 
Su UAB Cherry servers atstovu susitiko ir apie stažuočių planus šioje įmonėje kalbėjo Regionų plėtros instituto direktorė doc. dr. Lina Garšvienė ir studijų programos pirmininkė prof. dr. Sigita Turskienė. 
VU ŠA / Regionų instituto inf. ir nuotr.
 
 

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos