Sidebar

Balandžio 18 d. VU Šiaulių akademijoje vyko IQ žurnalo suorganizuoti Dirbtinio intelekto priešpiečiai, kuriuose politikos ir verslo atstovai diskutavo apie dirbtinio intelekto (DI) vaidmenį versle ir pramonėje.
 
 
Renginio metu vyko įvairios diskusijos ir pranešimai: Europos Parlamento narys Petras Auštrevičius („Atnaujinkime Europą“) pristatė EP priimtą „Dirbtinio intelekto“ aktą. Bendrovės WHY AI analitikas Rokas Stankevičius supažindino su DI teikiama praktine nauda verslui ir pateiks Lietuvos įmonių sėkmės pavyzdžių. Šiaulių bendrovės „Nord Robotics“ direktorius Andrius Grudžinskas pranešime supažindino su DI panaudojimo pramonės sektoriuje. Pristatymus apibendrino diskusija, kurioje prie pranešėjų prisijungė Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Vytis Lembutis.
 
Renginys buvo nemokamas. Jį IQ organizavo kartu su Europos Parlamento biuru Lietuvoje, Vilniaus universiteto Šiaulių akademija, Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmais.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos