Sidebar

Gruodžio 9 d. VU Šiaulių akademijoje surengtame Mecenatų vakare trims Šiaulių akademijos Regionų plėtros instituto studentams buvo įteiktos vardinės mecenatų stipendijos ir padėkota verslo įmonėms bei jų vadovams, įsijungusioms į VU Šiaulių akademijos mecenatų programą ir skyrusiems vardines stipendijas studentams.

Mecenatų stipendijos studentams skirtos už ypač aukštus stojimo į VU Šiaulių akademiją rezultatus. UAB „Jupojos technika“ įsteigtomis vienkartinėmis 300 eurų stipendijomis buvo apdovanoti VU ŠA Regionų plėtros instituto ekonomikos studijų programos pirmakursiai Jonas Veliulis ir Daumantas Zvierka, o UAB „Grafų baldai vienkartinė stipendija skirta vadybos magistro studijų programos studentui Viktorui Ruseckui.

Padėkos žodžius mecenatams ir sveikinimo žodžius stipendininkams tarė Vilniaus universiteto prorektorius studijoms dr. Valdas Jackūnas, VU Šiaulių akademijos direktorė prof. dr. Renata Bilbokaitė, Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Vytis Lenbutis, VU ŠA Regionų plėtros instituto dirktorė doc. dr. Lina Garšvienė.

„Šiaulių akademija, pasiryžusi atliepti verslo, bendruomenės ir valstybės poreikius, laukia jaunimo, kuris siektų tapti tais „medžiojamaisiais“ ir svajonių atlyginimo dydžiais viliojamais darbuotojais. Šiandienos susitikimas jungia tris miestui labai svarbias grandis – verslą, studentą ir aukštojo mokslo institutciją. Stipraus karjeros miesto pagrindas – tarpusavio bendradarbiavimas, noras išgirsti vienas kito iššūkius ir lūkesčius, o šis susitikimas tai puikiausiai įliustruoja“, – apdovanojimo ceremonijoje kalbėjo VU ŠA Regionų plėtros instituto direktorė doc. dr. L. Garšvienė. Pasak direktorės, verslo ir universitetų bendradarbiavimas yra naudingas abiem pusėms, todėl tikimasi jį plėtoti toliau. Šiemet Šiaulių miesto verslo įstaigos VU Šiaulių akademijos studentų stipendijoms ir kitoms reikmėms paaukojo per 4 tūkst. Eurų.

VU Šiaulių akademijos inf.
Santos Gasiūnaitės nuotr.
Zenono Ripinskio vaizdo reportažas
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos