Sidebar

Pradžia: 2021-11-24 11:00
Pabaiga: 2021-11-24 15:00

Jau 20-us metus Vilniaus universiteto Šiaulių akademija (iki 2021 01 01 – Šiaulių universitetas) kartu su Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmais organizuoja kasmetinę tarptautinę mokslinę konferenciją regionų vystymosi tematika.

Mokslinė diskusija vyks mokslinių pranešimų sesijoje „Regionų konkurencingumo kaitos tendencijos“. Jos tikslas – pakviesti ekonomikos, vadybos, viešosios politikos ir administravimo mokslininkus pasidalyti savo tyrimų rezultatais apie įvairių dalyvių (privataus sektoriaus įmonių, valdžios ir savivaldos institucijų, nevyriausybinių organizacijų) indėlį / vaidmenį / sprendimus kuriant atsparų ir konkurencingą regioną.

Siūloma pranešimų / mokslinės diskusijos tematika: regiono atsparumo sritys, ekonominio potencialo panaudojimo galimybės (ypač pasibaigus COVID-19 pandemijai) ir galimos augimo tendencijos, iššūkiai bei galimybės sėkmingam, stabiliam, tvariam, socialiai teisingam visos šalies ir regionų ekonomikos augimui, įmonių konkurencingumui globalioje rinkoje.

Kviečiame iki 2021 m. lapkričio 19 d. registruotis į konferenciją su pranešimu arba be jo.

Konferencijos programa / Conference program

Registracijos forma rasite čia: https://forms.office.com/r/5c5sA1nfZB
Konferencijos kalbos – anglų, lietuvių.
Pranešimų trukmė – 10–15 min.
Konferencijos dalyvio mokestis – nėra. 
 

INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL CONFERENCE “TRAPS OF UNCERTAINTY – SCENARIOS FOR A RESILIENT REGION”

Konferencijos organizatoriai: Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmai ir Vilniaus universiteto Šiaulių akademija Regionų plėtros institutas.
Pagrindinis remėjas: Plenarinė sesija organizuojama kaip programos Šiauliai SMART, finansuojamos Šiaulių miesto savivaldybės, dalis.
Konferencijos organizaciniai partneriai: ERSA Baltijos sekcija, VU ŠA Tyrėjų kompetencijų tinklas (Researchers’ Excellence Network RENET) ir kiti.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos