Sidebar

Rugpjūčio 16–20 d. VU Šiaulių akademijoje lankėsi Daugpilio universiteto Humanitarinių ir socialinių mokslų instituto Darnaus ugdymo centro tyrėjos: Eridiana Olehnoviča, Ilona Fjodorova ir Marite Karvale-Paulina.

Rugsėjo 18 d. Daugpilio universiteto mokslininkės dalyvavo susitikime su VU ŠA direktore prof. Renata Bilbokaite, direktorės pavaduotoja studijoms dr. Regina Karveliene ir tarptautinių studijų koordinatore Beatriče Poškuviene. Susitikimo metu buvo kalbėta apie pokyčius, kurie įvyko Šiaulių universitetui tapus Vilniaus universiteto Šiaulių akademija, buvo pasidalyta studijų organizavimo pandemijos metu patirtimi, diskutuota, kaip būtų galima geriau organizuoti studijas 2021 / 2022 m. m.

Daugpilio universitetas, ilgametis mūsų aukštosios mokyklos partneris, vykdo tų pačių krypčių studijų programas kaip ir VU Šiaulių akademija. Susitikimo metu buvo sutarta dėl bendrų projektų rengimo, dėstytojų mainų, ekspertų iš abiejų mokslo institucijų įtraukimo į bendrus tyrimus.

Latvijos tyrėjų vizito VU Šiaulių akademijoje metu vyko diskusijos dėl karjeros konsultantų ir jaunimo įdarbinimo specialistų bei mokytojų rengimo programų turinio, studijų programų vertinimo ir akreditavimo.

VU ŠA inf.
Zenono Ripinskio nuotr.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos