Sidebar

Vilniaus universiteto studijos jau ir Šiauliuose! – tokia svarbi žinia abiturientams buvo skelbiama nuotolinės Vilniaus universiteto studijų mugės metu, kurioje naujasis VU padalinys – Šiaulių akademija – pristatė save ir studijų programas, siūlomas 2021 m. priėmimui. Mugės metu pristatytos priėmimo sąlygos, Akademijos studijų aplinka ir savirealizacijos galimybės studentams. Studijų programų konsultantai ir studentai tiesiogiai virtualioje aplinkoje konsultavo priėmimo ir studijų klausimais.
 
VU Šiaulių akademija šių metų priėmimui siūlo net 11 populiarių ir paklausių darbo rinkoje studijų programų: Anglų filologija, Dalyko pedagogika: dviejų mokomųjų dalykų mokymas (lietuvių kalba, istorija, anglų kalba), Ekonomika, Elektronikos inžinerija ir robotika, Finansų matematika, Kūno kultūros ir sporto pedagogika, Muzikos pedagogika, Pradinio ugdymo pedagogika ir ikimokyklinis ugdymas, Programų sistemos, Specialioji pedagogika ir logopedija, Viešasis administravimas.
 
Kaip studijų mugės metu pažymėjo VU Šiaulių akademijos direktoriaus pavaduotoja studijoms dr. Regina Karvelienė, Vilniaus universiteto studijos Šiauliuose būsimiesiems studentams suteiks tas pačias galimybes, kurias turi visi universiteto studentai, studijuojantys Vilniuje ar Kaune: „Akademijoje dirba labai patyrę ir kompetentingi dėstytojai, studijų procese naudojantys pačius inovatyviausius mokymo metodus. Taip pat bendradarbiaujama su dėstytojais iš kitų Vilniaus universiteto akademinių padalinių ir užsienio aukštojo mokslo institucijų, o plačiai išvystytas socialinių partnerių tinklas garantuoja kokybiškas studentų praktikas jose. Studijų tvarkaraštis sudaromas atsižvelgiant į studentų poreikius, esant poreikiui jis yra individualizuojamas, o studijų aplinka atitinka aukščiausius standartus – VU Šiaulių akademijoje įdiegtos modernios technologijos leidžia studijų procesą vykdyti ir nuotoliniu būdu virtualioje aplinkoje“.
 
Turi klausimų, susijusių su studijomis ar stojimu? Kviečiame kreiptis el. p.:  arba skambinti tel. nr. (8 41) 595 755.
 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos